Infeksionet e syve janë ngjitëse, si të mbrohemi | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Irritim të syve, kruajtje, skuqje dhe lotim i vazhdueshëm. Këto janë disa nga problemet qe shkaktojnë infeksionet virale te syve, problem ky qe po
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!