I vetmi me të cilin kam fjetur | Barcoleta Shqip

Nga genti https://www.kapsit.com

E pyet burri gruan: - Më trego drejt, a jam unë i vetmi me të cilin ke fjetur? - Kuptohet i dashur! Me të tjerët kam qëndruar zgjuar gjithë natën.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!