Piu urinën e tij për mbijetesë | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Studenti 24-vjeçar nga San Diego Daniel Chong ishte arrestuar së bashku me tetë të tjerë me dyshimin se kishin shitur pilula me ekstazi dhe lloje tjera
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!