Dafina nuk lë karrierën për dashurinë - VIP - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Këngëtarja Dafina Rexhepi është shumë e qartë - ai që e do atë dhe që pretendon të fillojë lidhje të dashurisë me të duhet të ketë parasysh karrierën e këngëtares dhe agjendën e ngjeshur nëpër koncerte.Këto pohime pop ylli kosovar i bëri për emisioni...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!