Si të shmangni përdhesin | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se Limoni veçanërisht vlerësohet për vetitë dezinfektuese dhe kundër hemorragjisë. Për qëllime mjekësore përdoren lëvozhga dhe lëngu i frutit të limonit. Lëvozhgat, pasi qërohen nga pjesa e bardhë sfungjerore e brendshme, thahen me kujdes në stufa, në temperaturë të ulët deri në 40°C. Në tempe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

I vetmi me të cilin kam fjetur | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

E pyet burri gruan: - Më trego drejt, a jam unë i vetmi me të cilin ke fjetur? - Kuptohet i dashur! Me të tjerët kam qëndruar zgjuar gjithë natën.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Pertaci | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Ishte nje familje. Ne brendesi te kesaj familje ndodhej nje djal pertac. Babai gjeti belane,dhe nje dite e futi ne nje thes vendosi ta hedhi ne lum. Duke ecur
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Infeksionet e syve janë ngjitëse, si të mbrohemi | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Irritim të syve, kruajtje, skuqje dhe lotim i vazhdueshëm. Këto janë disa nga problemet qe shkaktojnë infeksionet virale te syve, problem ky qe po
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Narcisi shkakton probleme serioze të shëndetit | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Bima narcis ka një kokëz që është helmuese, ndërsa, po ashtu, helmuese janë edhe pjesët e tjera të bimës. Nëse ndodh hyrja e një sasie të madhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Modele thonjsh shik për stinën e nxehtë | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Këtë vit femrat do i kushtojnë rëndësi më të madhe thonjve dhe trajtimit të tyre. Do të ketë larmishmëri ngjyrash dhe formash. Ngjyrat e ndezura
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Stil modern i flokëve | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Kjo prerje e përkryer, por edhe shumë e qartë, fytyrës ia dhuron hijeshinë dhe butësinë. E lehtë, e ngjyrosur në mënyrë diskrete, krijon
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Flokë të shprishur | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Ndryshim i pabesueshëm është bërë me ndryshimin e ngjyrës dhe të prerjes së flokëve. Tërë flokët janë ngjallur, të ngjyrosura, ndërkaq kjo
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

5 fustane, 5 pamje të ndryshme | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Blini një fustan të freskët pambuku, kombinoje me çantën e duhur, me këpucë dhe aksesorë të mahnitshëm dhe krijo pamjen më të bukur pranverore.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Maska ushqyese per floket kacurrela | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Floket kacurrela jane shume delikate, tentojne ndonjehere te jene te thate dhe mbi te gjitha nese nuk kujdeseni shume mund te jene te c'rregullt dhe pa
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!